Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/oelinjen.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5014
Samarbejdspartnere - Ø-Linjen

Samarbejdspartnere

Aarhus Kommune

Bygherre Ø2

Aarhus Kommune er bygherre på kvarterspladsen mellem Pakhusene og Isbjerget. Kvarterspladsen er ovenpå en skrånende parkeringsareal, der forbinder parkeringen i Isbjergets plint med parkeringskælderen under Pakhusene.

aarhus.dk

PenSam

Bygherre Ø3

Sammen med TopDanmark ejer Pensam Havneholmen og derved kvarterspladsen på Ø3, hvor de opfører Ø-Linjen.

pensam.dk
havneholmen-aarhus.dk

TopDanmark

Bygherre Ø3

Sammen med PenSam ejer TopDanmark Havneholmen og derved kvarterspladsen på Ø3, hvor de opfører Ø-Linjen.

topdanmark.dk
havneholmen-aarhus.dk

Lighthouse

Bygherre Ø1

Som en den sidste del af Lighthouse-projektet opføres kvarterspladsen på den yderste kanalø af det kommende Lighthouse-projekt. Lighthouse er også bagmand til ideen om at samle de fire øer og står derved for projektledelsen.

lighthouseaarhus.dk

Sleth

Kurator på Ø-Linjen / Arkitekt på Ø2, Ø3 og Ø4

Sleth har været med i Ø-Linjeprojektet fra første dag, herunder været med til at projektudvikle og deltage i diverse borgermøder og workshops. Sleth har udtænkt og laver selve designprincippet for Ø-Linjen.

Sleth.dk

Buus Anlægsgartner

Entreprenør Ø2

Buus er valgt som entreprenør på første del af Ø-Linjen. Buus har været en aktiv del af Aarhus Ø i mange år og udført en lang række projekter, bl.a. de grønne arealer ved Lighthouse, de grønne tage på havnehusene samt deres gårdmiljø. Mest tydelig er dog deres begrønning af Bernhard Jensens Boulevard.

buus-ag.dk

Underværker

Fondsmidler til De Grønne Fællesrum

Sammen med Underværker skaber Ø-Linjen en række grønne fællesrum til ophold, aktivitet og fællesskab. Rummene udmærker ved at være anvendelige uanset vejr og aktivitet. Underværker er en Realdania-kampagne, der hjælper ildsjæle med at gøre projektdrømme i det byggede miljø til virkelighed.

undervaerker.dk

NRGi’ Værdipulje

Midler til servicestationer til cykler

Sammen med NRGI’ Værdipulje skaber Ø-Linjen op til to servicestationer til cykler, hvor man kan pumpe, fikse eller bare nørde lidt med sin cykel. Stationerne indeholde det vigtigste værktøj til cyklen og sikre god arbejdsstilling, da cyklen kan hænges op.

nrgiinfo.dk

Bistad

Socialøkonomisk biavl

Bistad sætter to bistader op på Ø-Linjen til glæde for os, da bierne bestøver vores mange frugttræer. Men ikke nok med det, bierne leverer også lækker honning vi også vil komme til at nyde. Bistad er en socialøkonomisk virksomhed, der hjælper personer på kanten af arbejdsmarkedet.

bistad.dk

Willab Garden

Samarbejdspartner på de grønne fællesrum.

Willab Garden har stor ekspertise indenfor udvikling af drivhuse og udestuer. Willab Garden hjælper Ø-Linjen med at skabe overdækket uderum til ophold og dyrkning ved deres produkt Green Room, der er specialtudviklet til at kunne modstå det danske vejr.

willabgarden.dk
Læs mere om deres Green Room her

Flere er på vej…