Grønt byrum på Aarhus Ø 

Realiseringen af det grønne strøg og aktive byrum Ø-Linjen på Aarhus Ø går nu i gang. Aarhus Kommune inviterer derfor til præsentation af projektet og en efterfølgende gåtur i området.

Første del af Aarhus Ø står snart klar. Lejligheder, spisesteder, butikker og bylivsaktiviteter ligger side om side ved vandet og skaber en levende bydel for både beboerne og de besøgende.

Aarhus Kommune sætter nu gang i realiseringen af projektet Ø-Linjen i gang sammen med Lighthouse, PenSam, TopDanmark og tegnestuen Sleth. Et grønt strøg, der forbinder de fire øer yderst på Aarhus Ø og fuldender området. Ø-Linjen udgør samtidig en central del af Aarhus Kommunes mål om løbende gennem dialog og samskabelse med aarhusianerne at udvikle grønne byrum i den nye bydel.

Projektet bliver præsenteret:

Tirsdag den 13. november kl. 12-13 Havneholmen, Thit Jensens Gade 12, 5. tv., 8000 Aarhus C*

På mødet vil der være taler ved Bünyamin Simsek, rådmand for Teknik og Miljø, Carsten Gröhn, chef for alternative investeringer hos PenSam, mens Søren Leth, tegnestuen Sleth vil stå for en gennemgang af projektet.

Kl. 12.30 vil tegnestuen Sleth være guide på en gåtur langs det område, hvor Ø-linjen placeres.

*Pressemødet vil foregå i en lejlighed, hvorved personbelastningen max må være 49 personer jf. gældende brandkrav. Alle er velkomne til at deltage på gåturen kl 12:30.